![Pane per toast Pane per toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/439710ae-d9e0-4846-9e01-778a7ca8de8b/Derivates/9fe974d3-61a5-4af9-9f65-5d39da410be3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish (lievitino)
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, della grandezza di un pisello (1 g)
- 150 g di farina per pane
Impasto principale
- 140 g di acqua, fredda + q.b. per la lavorazione
- 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 40 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 30 g di zucchero greggio (o di canna)
- 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
- farina per pane per la lavorazione
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 7880 kJ / 1882 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 326 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Pane per toast
3óra
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 godz.
Pane injera
8h 30min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pane paesano
3óra
Pizzette alle erbe aromatiche
Geen beoordelingen
Torrone alle mandorle
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Budino al cioccolato
3h 15min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min