Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pere, sbucciate e private del torsolo, a pezzi
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di timo fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 600 g di more
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 99.3 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Minestra di orzo e funghi
1 Std.
Purè di patate nature
55 Min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 Min
Crostata ai lamponi
1 Std.
Polvere di funghi
10 Min
Confettura di albicocche
Geen beoordelingen
Mandorle pralinate con cioccolato e cocco
40 Min
Tavolette di cioccolato natalizie
Geen beoordelingen
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2 Std. 40 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20 min