Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de champignons frais, coupés en deux
- 500 - 600 g d'eau
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison - 50 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 50 g de crème
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 40 g de fromage fondu (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons des bois
25 Min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.
Velouté de courgettes au fromage frais
35 Min
Soupe de brocolis
15min
Velouté de poivrons
20 min
Velouté de légumes
45 Min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Soupe de potiron
35 Min
Soupe de carottes à la menthe
35 Min
Velouté courge-coco
45 Min
Soupe de carottes façon moro
1h 45min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min