Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de cebolla de fuentes
- 1000 g de cebollas de Fuentes en cuartos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
Pasta de ajo negro
- 10 dientes de ajo negro (aprox. 40 g)
- 10 g de agua caliente
Cebolla encurtida
- 100 g de cebolla de Fuentes en dados pequeños (0,5 cm)
- 50 g de vinagre de jerez
- 10 g de agua
Pan crujiente
- 1 pan de molde redondo
- 30 g de queso parmesano en trozos
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 - 15 g de aceite de oliva virgen extra
Agaragar de agua de trufa
- 100 g de agua o jugo de trufa
- ¼ cucharadita de agaragar (1 g)
Vinagreta de trufa
- 1 trufa negra fresca
- 10 g de vinagre de jerez
- 10 g de vinagre balsámico de Módena
- 10 g de salsa de soja
- 30 g de caldo de ave
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje
- 1 caja de brotes germinados micro
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 942.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Crema de hummus con mejillones
30 min
Sopa de yogur con garbanzos
40 Min
Sopa de endibia y manzana con brocheta de tofu
30 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 Min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Crema de alcachofas
45 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min