Foie gras sous-vide
TM6

Foie gras sous-vide

4.7 (119 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
  • 4 c. à soupe de cognac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 1400 g d'eau
  • 10 g de jus de citron
  • glaçons

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1406.5 kJ / 341.5 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
33.8 g
Verzadigd vet
15 g
Vezels
0.2 g
Natrium
857 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten