Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru (400 g env.)
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 1400 g d'eau
- 10 g de jus de citron
- glaçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 857 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel liquide
25 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10 min
Crème anglaise Mode Sauce
15p
Caramel de base
25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1hod. 5min
Foie-gras mi-cuit
50h
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Yaourt nature au Varoma
12óra
Foie gras de canard
72 godz.