![Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82584D47-1376-4E47-92BD-C60DED05A862/Derivates/1fea932c-bc75-452b-b73e-8e479d6448a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para servir
- 50 g de cilantro fresco, sólo las hojas
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 100 g de queso fresco, en cubos, frío
<br>Salsa verde<br>
- 500 g de agua
- 250 g de nopales
- 1 tomate verde, en cuadros medianos (aprox. 5 mm)
- 2 chiles verdes, sin tallo
- 100 g de cebolla blanca, en cuertos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Masa para tlacoyo<br>
- 450 g de agua
- 5 g de sal fina
- 30 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de maíz nixtamalizado, para tortillas
Tlacoyos
- 220 g de requesón
- 10 hoja de epazote, fresca
- aceite, la necesaria
- 100 g de crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 897 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 462 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panuchos de cochinita pibil
35min
Sopecitos de nopal y pollo
1h 10min
Enfrijoladas
30min
Pambazos CDMX
2h 30 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Empanadas potosinas
45min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Tacos de papa
1 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.
Atole de arroz de la esquina
35min
Esquites de feria
25min
Chilaquiles divorciados
1 Std.