Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sazonador en seco
- 3 chiles anchos, sin rabo ni semillas
- 2 chiles chipotle, secos
- 25 g de pimienta negra entera
- 15 g de azúcar morena
- 1 cda de cebolla en polvo
- 2 cditas de polvo de mostaza
- 2 cditas de orégano seco
- 1 ½ cditas de ajo en polvo
- 1 cdita de sal fina, al gusto
- 1 cdita de pimienta de cayena molida
Picaña
- 2000 g de picaña de res, entera
- 500 g de tocino ahumado, en rebanadas delgadas
Salsa BBQ
- 170 g de jitomate saladet, quartered
- 110 g de cebolla blanca
- 90 g de azúcar morena
- 3 chiles chipotles adobados, al gusto
- 2 dientes de ajo
- 60 g de vinagre de sidra
- 30 g de salsa Inglesa
- 30 g de melaza
- 1 cucharada colmada de mostaza Dijon
- ¾ cdita de sal fina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2173.5 kJ / 517.5 kcal
- Eiwitten
- 45.1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 Min
Pastel de carne
40 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 godz. 30 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 Min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Sal de comino
5min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Torta de costillas braseadas
1 Std.
Lomo de cerdo en adobo navideño
1h 40min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1ωρ. 15 λεπτ.