Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pernil de porco fumado s/ osso (400 g aprox.)
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g aipo cortado em rodelas
- 250 g nabo cortado em cubos
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 8 pés de tomilho, só as folhas
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 100 g lentilhas
- 900 g água
- 100 g couve kale
- 100 g massa tipo cotovelinhos
- Pão alentejano fatiado finamente (frito ou torrado)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1320 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada à brasileira
6 godz.
Sopa de cebola gratinada à francesa
5 Std. 30 Min
Moelas
7h
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Favas guisadas
50 min
Canja de conquilhas
55 min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Guisado de grão com legumes
45 min
Nacos de vitela no pão
6 godz. 30 min
Refogar 350 g de chalota
25min
Canja da ceia
50 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min