Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g wody
- 25 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 10 g soli
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia miski
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 2005.7 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 977.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułki pszenne
1 Std. 30 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Bułki grahamki
1 Std. 5 Min
Bułeczki jogurtowe
1 godz.
Francuska bagietka
3h 50min
Chlebki śródziemnomorskie
1 Std. 5 Min
Tradycyjne bagietki
2 Std. 30 Min
Chleb wiejski
2 Std.
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 Std. 40 Min
Bułki maślane do burgerów
1 Std. 20 Min
Chrupiące paluchy z ziarnami
4 Std. 45 Min
Chrupiąca focaccia
2h 10 min