Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g wody
- 20 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do posmarowania ciasta
- 1 łyżeczka soli
-
ziarna sezamu, do obtoczenia
(optioneel)
of mak, do obtoczenia (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 185 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 42.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bajgle z makiem
1 godz. 25 min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Czosnkowe chlebki naan
30 Min
Obwarzanki wałeckie
3h
Mini focaccie
2u. 5min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1 Std. 40 Min
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1 Std. 40 Min
Podpłomyk cztery sery
55min
Paluchy serowe ze słonecznikiem
30 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Krakersy z sezamem i makiem
40min
Focaccia z cebulą
2h 20min