Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Majoran, abgezupft
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Ziegengouda, in Stücken
- 100 g Camembert, in Stücken (z.B. Saint Albray)
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, mit Schale, möglichst gleich groß
- 50 g Butter
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 150 g Salami, in Streifen
-
150
g Ziegen-Camembert, in Scheiben (3 mm)
of 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken - 150 g Tomaten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Makkaroni-Auflauf
1 godz.
Kartoffelauflauf
1 godz. 15 min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Tortellini-Auflauf
1 Std. 40 Min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Gefüllte Auberginen
1 godz.
Spargelauflauf
1 Std. 30 Min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1 godz. 45 min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1 Std. 5 Min
Potato pie
1 Std. 40 Min