Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de moras azules
- 50 g de aceite de oliva
- 1 limón amarillo meyer, solamente el jugo
- 2 cdas de miel de abeja
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 gotas de esencia de violeta
- 150 g de lechuga francesa, en tiras
- 50 g de fresas, en rodajas
- 30 g de jitomates cherry, en mitades
- 10 g de hojas de albahaca fresca, en tiras
- 20 piezas de flores de violeta frescas
- flores comestibles, de colores, las necesarias para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1300 kJ / 310 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiles güeros rellenos
55 min
Esquites de feria
25min
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2 godz. 20 min
Corundas
3h
Cremoso de chiles en nogada
45 min
Barra de pan con formaggio
35 min
Gelatina de rompope
5h 20min
Chiles rellenos de frijol con mole negro
2h 10 min
Choux craquelin con nata y fresas
1h 10min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 godz. 25 min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min