Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Prise Salz
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum EInfetten
- 2 Eidotter
- 10 g Rum
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
of 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Wälder Käsknöpfle
55min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 godz. 45 min
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21hod. 20min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Älpler Flädle
30 Min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35 min
Riebel
3 Std.
NomNom-Roulade
2h 15min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min