Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Prise Salz
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Zucker
- 50 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum EInfetten
- 2 Eidotter
- 10 g Rum
-
300 - 400
g Butterschmalz zum Ausbacken
of 300 - 400 g Kokosfett zum Ausbacken - Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wiener Rehrücken
3h 40min
Nuss-Striezel
2h 10min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Hasenöhrl
1 Std.
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1sa 20 dk
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2h 15min
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1ωρ. 10 λεπτ.
Wälder Käsknöpfle
55 dk
Polsterzipfl
2h 10min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min