Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandel-Mürbteig
- 130 g Mandeln, geschält
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 130 g Staubzucker, gesiebt
- 2 Pck. Vanillezucker (à 8 g), von Dr. Oetker
- 1 Msp. Backpulver, von Dr. Oetker (optioneel)
- 3 Eidotter
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 4 - 5 EL Staubzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 165 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Husarenkrapferl
1h
Rumkugeln von Dr. Oetker
30min
Kokosbusserl
25 Std.
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Eierlikörkekse von Dr. Oetker
1h 20 min
Dotterbusserl
50min
Linzerkipferl
1h 10min
Schwarzwälder Kirschdessert
1h 40min
Karottentorte mit Zuckerguss
3hod. 10min
Osternest aus Germteig
2h
Italienischer Zitronenkuchen
45min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min