Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Limburger Käse, in Stücken
- 150 g Appenzeller, in Stücken
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 570 g Mehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1 godz.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Kas-Press-Knödel
45 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10 min
Semmelknödel
50 min
Spätzle
30 min
Germknödel mit Vanillesauce
2 Std.
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1 godz.
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 godz.
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min