Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Emmentaler, in Stücken
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 50 - 100 g Milch (siehe Tipp)
- 6 Eier
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser und mehr zum Kochen
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 Prisen Salz
- Pfeffer zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2978 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Béchamel-Sauce
15min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Käsespätzle
1h 10min
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Kässpatzen
1h 15min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h