Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kalbfleisch
- 1000 g Kalbfleisch, ohne Sehnen, am Stück (aus dem Stotzen)
- 750 g Weisswein, trocken
- 250 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, frisch, gewaschen und trocken getupft
- 4 Nelken
- 5 Salbeiblätter, gewaschen und trocken getupft
- 1 Zwiebel, klein, geviertelt
- 1 Karotte, klein, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 Staudensellerie, klein, geschält, in Stücken (3–4 cm)
- 1 Prise Salz
Thunfischsauce
-
300
g Erdnussöl
of 300 g Maiskeimöl - 200 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl, gut abgetropft
- 15 - 20 g Kapern, gesalzen, zur Entsalzung abgespült
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst und gefiltert
- 1 EL weisser Essig (optioneel)
- 3 Eigelbe
Fertigstellung
-
1 - 2
TL Kapern, gesalzen
of 4 - 5 Essiggurken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 64.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Currysauce
10min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Café-de-Paris
30 Min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min
Rhabarber-Glace
36hod. 25min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.
Bernerplatte
1h 15min
Sauce Hollandaise
15min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Tessiner Polenta
45 λεπτ.