Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux et émincé (1 cm)
- 1 gousse d'ail, légèrement écrasée
- 500 g de sauce barbecue
- 200 g de boisson au cola
- ½ c. à café de sel fumé
- 400 g de fond de bœuf reconstitué (400 g d'eau et 1 cube de bouillon de bœuf)
- 1 brin de romarin frais
- 800 g d'échine de porc, désossée en un seul morceau
- 150 g d'eau
- 6 pains à burger
- 12 feuilles de laitue iceberg
- 120 g de ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Effiloché de porc sucré-salé
9 Std. 10 Min
La poutine
1h 35min
Steaks hachés façon thaïe
50 min
Tourte au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Travers de porc "spécial sauce"
1 Std. 40 Min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min
Burger au porc braisé
4h 15 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Poulet teriyaki 🌶️
2h 5min
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35 Min