Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200 - 300
g onions, cut in wedges
of 200 - 300 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1030 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 22 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min