Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
of 200 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min