Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges
of 200 g red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20p
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20p
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20p
Caramelised Onions (200 g)
40p
Sautéed Onions (170-200 g)
20p
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10p