![Fegato alla veneziana Fegato alla veneziana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e694eeb3-6fea-4529-8f4a-d43874dbcb0c/Derivates/1a47e222-9c69-4c6f-8856-66adcbb9f381.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
of 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 678.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 godz. 10 min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Pollo alla cacciatora
50 min