Fegato alla veneziana
TM6 TM5

Fegato alla veneziana

4.4 (137 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    of 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1268.6 kJ / 303 kcal
Eiwitten
25.9 g
Koolhydraten
9.3 g
Vetten
17.7 g
Verzadigd vet
5.5 g
Vezels
1 g
Natrium
678.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten