![Riñones al jerez Riñones al jerez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B421873C-CFB7-422B-A974-269E2FDB5FF2/Derivates/654823d1-c527-4895-accd-a65080044d4c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2093 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 42.57 g
- Koolhydraten
- 9.15 g
- Vetten
- 32.48 g
- Vezels
- 2.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Caldereta de cordero
50 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15 min
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min
Callos a la madrileña
1hod. 50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.