Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2093 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 42.57 g
- Koolhydraten
- 9.15 g
- Vetten
- 32.48 g
- Vezels
- 2.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos con garbanzos
45 Min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Estofado de ciervo con setas
1 Std.
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Callos a la asturiana
1h 20min
Cachuela extremeña
4 godz. 20 min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Costillas al vino con arroz
1 Std.