Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
-
150
g de galletas maría
of 150 g de galletas napolitanas - 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 150 g de chocolate con leche en trozos
- 1 sobre de cuajada en polvo
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Decoración
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 4 - 5 cerezas maduras (algunas en mitades)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1793 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 86.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de chocolate y avellanas
1sa 10 dk
Tarta de galletas negras
6sa 15 dk
Tarta de frambuesas y chocolate
7h
Trufas de ron y canela
1 godz. 15 min
Tarta esponjosa de limón
3u.
Tarta de chocolate almendrada
3u.
Muffins tres chocolates
40 min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3u.
Boston cream pie
3u.
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Tarta panal
6sa