![Pastel de Halloween Jack Skellington Pastel de Halloween Jack Skellington](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2e1296df-4bc7-44f7-b89f-82fc117a55f1/Derivates/0f7280fd-452e-407f-ab95-009f14bef01d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de almendra y chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla
- 4 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de almendra molida
- 1 sobre de levadura química en polvo
Cobertura de chocolate blanco
- 300 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 30 g de mantequilla
Decoración
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) (2 barritas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1832 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 146.3 mg
Alternatieve recepten
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Chiffon de chocolate y buttercream
2sa 30 dk
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 Std. 30 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1j 15 menit
Magdalenas chocolate
1h
Bizcochitos de limón
50 dk
Rollo de chocolate
3h 15min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45 dk
Coulant de chocolate
25 min
Tarta de chocolate almendrada
3h
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45min