![Terrina de verano Terrina de verano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cee17797006cbc94cfc422bf9175ec57/Derivates/874e84d6ae36d33adbfdb8e86405e976d4c0671d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina (12 g)
- 15 - 20 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 100 g de nata
- 350 g de queso de cabra fresco
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de pimientos del piquillo (secados con papel de cocina)
- 100 g de pepinillos agridulces en rodajas finas (secados con papel de cocina)
- 200 g de remolacha cocida en rodajas finas (secadas con papel de cocina)
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco
-
pan tostado
of crackers
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1574 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 884.5 mg
Alternatieve recepten
Gratinado de patata
1 godz. 10 min
Crema San Germán
40min
Crema de batata con chips
40min
Calzone de sobrasada y queso
1 godz.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Montaditos de pepino mediterráneo
10 min
Crema de lentejas con albóndigas y postre de crema solero
40min
Coliflor gratinada
50 min
Sopa francesa de cebolla
1 godz.
Pastel frío de pisto
3 Std.
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50 min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h