Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce
45min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 dk
Gefüllte Peperoni mit gesalzener Kabeljau-Brandade
Geen beoordelingen
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1h 15min
Peking Chicken
45min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8sa 10 dk
Forellenmousse
5 Min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5sa 10 dk
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min