Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di pomodorini ciliegia
- 20 g di zucchero di canna
- 30 g di vino rosso
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di dragoncello, secco
- 1 pizzico di paprica piccante
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di sedano, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi
- 10 - 16 foglioline di basilico fresco
- 4 - 8 cucchiai di yogurt naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 348 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa al sedano (vegan)
15 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Gazpacho di carote
10 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1ωρ.
Budini aromatici al pomodoro
1ωρ. 10 λεπτ.
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1ωρ. 20 λεπτ.
Crema di barbabietola
10 min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 Min