Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
of 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Toastbrot
3 Std.
Hafer-Körner-Brot
11h 40 min
Reis-Mischbrot
1 Std. 45 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Brötchen
2 Std.
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Glutenfreie Brötchen
1h
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Vollkornbrot aus dem Varoma
2 Std.
Nussbrot
55min
Dinkel-Körner-Brötchen
2 Std.