Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
of 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Vollkorneck
20 godz.
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 Std. 45 Min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Mais-Buchweizen-Brot
1 Std. 30 Min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Dinkelbrot
17 godz. 25 min
Toastbrot
3 godz.
Dinkel-Hafer-Brot
1 Std. 10 Min
Vollkornbrot aus dem Varoma
2 godz.