Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
of 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Kürbiskernbrot
3 Std. 30 Min
Dinkelkeimbrot
72h
Dinkelbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10 min
Leinsamenbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Brötchen
2hod.
Toastbrot
3h
Mais-Buchweizen-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Vollkornbrot aus dem Varoma
2hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8h