Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 3 - 4 piments rouges secs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de gigot d'agneau, désossé coupé en dés (4 cm)
- 1 c. à café de poudre de curcuma séché
- 1 c. à soupe de garam masala
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre, moulu
- 250 g de bouillon de légumes
- 400 g de pommes de terre, coupées en dés (3 cm)
- 250 g de haricots verts, frais, coupés en petits morceaux
- 1 c. à café de miel
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 4 branches d'aneth, frais, effeuillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2021 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf Teriyaki accompagné de riz
2h
Curry thaï rapide au poulet
40min
Curry de poisson
35min
Soupe thaïe aux nouilles
35min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 Min
Curry de poulet
35min
Fusilli aux moules piquantes
Geen beoordelingen
Ragoût d'agneau
50min
Curry vert de poulet
55 min
Riz jaune au poulet
40min
Poulet citron
50min
Soupe de lentilles orientale
30min