Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets
- 200 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g water
- 175 g light brown sugar
- 175 g caster sugar
- 75 g crème fraîche
- 3 large eggs
- 250 g self-raising flour
- 25 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Icing
- 250 g dark chocolate (min. 60% cocoa solids)
- 250 g unsalted butter, diced
- 250 g icing sugar
Decoration
- 270 g chocolate biscuit bars (fingers - approx. 2 packs)
- 50 g chocolate chip cookies
- 25 g chocolate flake bar (approx. 1 flake)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2404 kJ / 574.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 205.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2h
Irish Shortbread
1sa
Caramel Cereal Bars
1sa
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 godz. 20 min
Steamed Chocolate Cakes
25 Min
Snowdrop Cocktail
1 Std. 10 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Brain Cupcakes
1 Std. 40 Min
Sandwiches with Spinach Pesto
1h 55min
Fairy Cake Bouquet
1 Std. 50 Min
Non-alcoholic Christmas Punch
10 Min
American-style Pancakes
40 dk