Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponges
- 320 g caster sugar
- 450 g soya milk
- 320 g sunflower oil
- 2 tsp red wine vinegar
- 25 g natural vanilla extract
- 275 g plain flour
- 100 g cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp bicarbonate of soda
Icing<br>
- 100 g white chocolate, vegan, small pieces or callets
- 200 g vegan margarine
- 500 g icing sugar
- ¼ peppermint extract (optioneel)
- green food colouring gel, until desired colour
Decoration
- 300 g marshmallows, vegan
- 40 g chocolate buttons, vegan
- edible sugar eyes
- 1 Tbsp sugar sprinkles, coloured gold, vegan
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1852.4 kJ / 442.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 207.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2h
Brownies
50min
Halloween Dipped Apples
1h
Tiered Mermaid Tail Cake
Geen beoordelingen
Profiteroles
2h 15min
Sponge cake
1h 50 min
Coconut and Almond Milkshake
10 min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Brain Cupcakes
1h 40min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min
Steamed Potato Tortilla (TM6)
45min
Molten Lava Cake
45min