Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4000 g Gans, ganz, mit Haut, ohne Kopf, bratfertig
- Salz
- Pfeffer
Füllung
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Gänseschmalz
- 400 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 400 g Maronen, gegart, geschält
- 1 - 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 EL Majoran
- 2 Brötchen, altbacken, in Würfeln (1 cm)
- 2 Eier
- 2 - 3 EL Speisestärke
- 50 g Paniermehl
Gans und Fertigstellng
- 400 g Wasser, heiß
- 40 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6024 kJ / 1424 kcal
- Eiwitten
- 101 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 90 g
Alternatieve recepten
Irish Stew
1h 30min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Hühnerfrikassee
1h 20min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1 Std.
Baiser-Christbäumchen
6h
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1h 20min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2h
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Weihnachtsgans mit Kartoffelbällchen und Brokkoli
3h 15min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min