Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - ¾ TL Pfefferkörner, bunt
- ¼ TL Muskatblüte
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Cheddar, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Milch
- 450 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 EL Worcestersauce
- 250 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- 1 TL Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackene Schinkenfleckerl
1 godz.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 Min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2 Std. 15 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 min
Cremige Kidneybohnen-Kokos-Suppe mit Tortilla-Chips
30 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3hod. 40min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45 min