Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 500 g de grelos limpios troceados
- 700 g de agua
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
Masa
- 60 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje
- 120 g de chorizo ahumado en rodajas (5 mm)
- 300 g de lacón cocido en lascas
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3089 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1697.1 mg
Alternatieve recepten
Vieiras "Rias baixas"
1u. 10min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Orejas de carnaval
30min
Filloas
1h
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Empanada integral con algas y pulpo
1h 30min
Masa para empanada con levadura
1u. 20min
Empanada de raxo
2h 30min
Roscón gallego
1h 30min
Bica de Castro Caldelas
1u. 20min