Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 500 g de grelos limpios troceados
- 700 g de agua
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
Masa
- 60 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
of 90 g de mantequilla - 1 huevo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 450 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
Montaje
- 120 g de chorizo ahumado en rodajas (5 mm)
- 300 g de lacón cocido en lascas
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3089 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 61.1 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1697.1 mg
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Caldo gallego de grelos
4u. 10min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Empanada de estofado con cerveza
1 Std. 40 Min
Empanada de zamburiñas
1h 20min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Orejas de carnaval
30 Min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Filloas
1 Std.
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min