Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hoja de gelatina
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 5 huevos
- 50 g de azúcar
- 5 cucharaditas de café soluble
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1660 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 24.45 g
- Vetten
- 28.99 g
- Vezels
- 6.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocaditos de avellana y café
50 Min
Postre de arándanos con granola
3 Std. 30 Min
Tarta de frambuesas y chocolate blanco
2 godz. 15 min
Tarta helada de chocolate y café con higos
16 Std.
Crema de chocolate
2 Std. 10 Min
Crema catalana de chocolate
40 Min
Mousse tres chocolates
3h 15min
Tarta flaó
1h 20min
Jalea de manzana
4 Std.
Mousse de café
3h 15min
Tiramisú de chocolate
5 Std. 20 Min
Natillas de chocolate
1h 20min