Apparaten en Accessoires
Mousse de chocolate y café
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
6 raciones
Ingrediënten
-
1 hoja de gelatina
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
5 huevos
-
50 g de azúcar
-
5 cucharaditas de café soluble
-
200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
9.6 g
Calorieën
1660 kJ /
397 kcal
Vetten
28.99 g
Vezels
6.13 g
Koolhydraten
24.45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mucho más que café
6 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna cotta de café
4u. 10min
Crème brûlée de chocolate blanco
3u. 15min
Bizcochitos en tarro con plátano y chocolate
1u. 30min
Bizcocho de aguacate
1u. 45min
Tarta rayada
3u.
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14u.
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6u. 30min
Cuajada con crumble
2u. 10min
Minihojaldres de almendra
30min
Flan tres leches
2u. 30min
Mousse de café
3u. 15min
Flan de queso cremoso
5u. 50min