Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavaroise de vainilla
- 250 g de chocolate blanco en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
Bavaroise de fresa
- 300 g de fresas en cuartos
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 80 g de azúcar
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo (8 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 41.6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de nata y vainilla
5h 50 min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Postre rápido de mango con fresas
10min
Cheesecakes al vapor
4h
Postre de limón para dos
5min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50min
Postre de queso con coulis de arándanos
1 Std. 30 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Natillas con sémola
20 min
Vasitos de chocolate con nata de flan y salsa de toffee
45 min
Postre de albaricoque con yogur de vainilla
1 Std. 30 Min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45 min