Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzel
1h 10min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Bagel
1h 10min
Focaccia aux céréales
2 Std.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Streusel
2 Std.
Manneles
1h 30min