Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 600 g d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 5 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Brioche parisienne
24h
Beignets au four
2h
Bretzel
1h 10min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Fougasse
2h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Pain au lait à la crème vanillée
40 Min