Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g natives Olivenöl extra
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 30 g Zwiebeln
- 8 - 12 Stängel gemischte Kräuter, frisch (Rosmarin, Thymian, Salbei), Blättchen abgezupft
- 30 - 50 g Tomatenmark
- 900 - 1000 g Kaninchenfleisch, mit Knochen (siehe Tipp), in Stücken
- 400 - 500 g passierte Tomaten
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1985 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1h 45min
Geröstete Leber
30 Min
Irischer Lammeintopf
3 Std. 30 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Menü: Paprikahendl mit Reis; Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
1h 5min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1h 20min
Lammragout
50 Min
Lammragout
1h 45min
Grüne Linsensuppe mit Selchfleisch
50 Min
Fisolenfleisch
1 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min