Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 220 g wody, letniej
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 450 g mąki pszennej
- 150 g ziemniaków, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na kawałki
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- oliwa z oliwek, do natłuszczania blachy
- pieprz czarny, świeżo mielony
- 100 g boczku wędzonego, bez skóry i kości lub gotowanego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 937.5 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 270.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h
Placek nadziewany mozzarellą
1h 5min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1 Std. 55 Min
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1h
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Fougasse - chleb francuski
2h
Podpłomyk cztery sery
55min
Quiche z resztkami serów
1h 50min
Cantuccini
1h 15min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Grissini - paluchy chlebowe
3h