Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Panela-Käse (mexikanischer Frischkäse), in Stücken
of 200 g Feta, in Stücken - 300 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Tomaten, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 2 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 1000 g Hähnchenfleisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
-
30
g Piloncillo (unraffinierter mexikanischer Zuckerrübenzucker) (siehe Tipp)
of 30 g brauner Zucker -
20 - 30
g Chipotle-Chili, aus der Dose (siehe Tipp)
of 1 Chilischote, frisch, entkernt, fein gehackt - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 18 mexikanische Tostadas
- 250 g Saure Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2417 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalische Grillbutter
8h 15 min
Chili con Carne
40min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Chilli con carne
40min
Spaghetti Carbonara
35min
Risotto
30 dk
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 Std. 5 Min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Pouletschenkel mit Mole verde
1sa
Pulled Chicken Curry Burger
2sa 20 dk
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1sa 10 dk
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2sa