Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Butter
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 2 Fleischbouillonwürfel - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüss
- 1600 g Schweinefleisch, ohne Knochen, mit Schwarte (z.B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz (optioneel)
- 1 TL Kakaopulver (alle Sorten) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2388 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Paniermehl
5 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 Std.
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1h 45min
Bolognese Sauce
3h 15min
Parmesan, zerkleinert
5 Min
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Sauce Hollandaise
15min
Mayonnaise
5 Min
Chili con carne
40min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.