Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pilzsauce
- 20 g Petersilie, frisch, Blätter abgezupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
400
g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
of 400 g Waldpilze, frisch, in Scheiben (5 mm) - 100 g Wasser
- 200 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Rahm
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
40
g Bratensaucen-Paste
of 2 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 1 TL Zitronensaft
- 600 - 800 g Schweinefilets, am Stück
- 2 EL pflanzliches Öl zum Anbraten
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- 350 g Langkornreis
- 650 g Wasser
- 1 EL pflanzliches Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4135 kJ / 988 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2004 mg
Alternatieve recepten
Schweinsfilet im Teig
1 godz. 15 min
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Pouletbrust Metaxa
1h
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1 Std. 20 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Hackbraten mit Ei
1 Std. 20 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Poulet-Stroganoff
50min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min