Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 1 TL pflanzliches Öl
- 2 TL Salz
- 60 g Pinienkerne
- 500 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 240 g Artischockenherzen, frisch, abgetropft
- 150 g Basilikum-Pesto
- 40 g Balsamico Bianco
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 250 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Rucola, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Focaccia Fantasia
2 Std. 5 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Peperoni-Salat
20 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Couscous-Salat
50 min
Trenette mit Pesto
45 Min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 Min
Dattel-Curry-Dip
5 Min
Pastasalat mit Gemüse
1 godz.
Schneller Regenbogensalat
10 Min