Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 250 g cebola cortada em pedaços
- 10 g gengibre cortado em tiras
- 600 g bife da vazia cortado em tiras
- 200 g couve coração-de-boi cortada em juliana
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
150
g cerveja preta
of 150 g cerveja - 200 g cenoura cortada longitudinalmente em tiras finas
- 150 g espargos cortados longitudinalmente em tiras finas
- 100 g ervilhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- Óleo de sésamo q.b. p/ regar
- Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 915 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35 dk
Arroz de peru com legumes
1sa 30 dk
Fricassé de bacalhau
50 Min
Frango guisado com cogumelos
30 Min
Coelho à moda do mediterrâneo
1 Std. 15 Min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 dk
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8sa
Guisado de frango – na massa
3h 5min
Peru estufado com feijão preto
35 dk
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 Min