Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g lombo de pescada s/ pele e s/ espinhas
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 75 g queijo parmesão
- 75 g sobras de pão
- 3 dentes de alho
- 7 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 15 g cebolinho picado
- 40 g manteiga à temperatura ambiente
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 15 g salsa
- 300 g água
- 300 g cuscuz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3223.6 kJ / 770.5 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 79.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1641.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 Min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 Min
Lombos de pescada com molho Mournay
55min
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Empadão de salmão com purés de ervilhas e de cenoura
1 Std. 25 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Empadão de brócolos com peixe
1 godz. 35 min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min