Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Pesto de rúcula e noz
5min
Salada de funcho, aipo e maçã -TM5
Geen beoordelingen
Empadinhas de tomate e manjericão
1 godz. 20 min
Wraps de coentros com húmus de tomate seco, azeitonas e manjericão
45min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Polenta de abóbora
45min
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
1 godz. 45 min
Beringela com feta e malagueta
6h 35min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4 Std. 20 Min