![Fondant au chocolat de La Baule Fondant au chocolat de La Baule](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00F70BAB-1DBC-4C47-B5E2-8354CC8203D7/Derivates/E2816F7D-E395-439B-BAB6-F113FB1A4704.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 145 g de sucre de canne
- 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de farine de blé
- 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1839 kJ / 440.5 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Fondant au chocolat et framboises
40 Min
Coulant chocolat-cannelle
20 Min
Petits coulants au chocolat
20 Min
Petits moelleux chocolat-beurre salé
1 Std.
Cookies au chocolat au lait et aux noix de pécan
1 Std. 10 Min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Moelleux au chocolat au lait
1 Std.
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Gâteau au chocolat sans œuf
35 min
Brioche perdue aux pommes, caramel et noix
45 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min