Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse chocolat noir
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 80 g de lait entier
- 1 jaune d'œuf
- 4 blancs d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
La mousse chocolat au caramel
- 200 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1755 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Coulant chocolat-cannelle
20min
Mousse chocolat-café
1h 30min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7h
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Crêpes tout chocolat
35 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min
Chantilly au clou de girofle
20min
Mousse chocolat-tonka
4 Std. 20 Min