Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, coupée en morceaux (2 cm)
- 300 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ¾ c. à café de sel, selon les goûts
- ¼ c. à café de poivre, moulu, selon les goûts
- 300 g de champignons de Paris, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à crêpe
1u. 15min
Meringue
10 Min
Pâte à crêpe
1u. 15min
Soupe de légumes
25 min
Soupe au potiron
35 min
Paupiettes aux légumes
1 godz.
Purée de pommes de terre
45 min
Compote de pommes
20 min
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 Std. 40 Min
Purée de pomme de terre
50 min
Velouté de légumes
45 min