Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Salsa french dressing
20 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Riso casimiro
45 Min
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Geen beoordelingen
Pane rustico
2 Std.
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Geen beoordelingen
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min